Ko sem se odločila, da postanem maserka, sem se odločila, da bom s svojim dotikom pozitivno vplivala na ljudi. V naš masažni salon prihajajo osebe iz zdravstvenih razlogov, tudi športniki zaradi hitrejšega okrevanja po poškodbi, in velika večina navadnih ljudi, ki si želijo obvladati kontrolo nad stresnim življenjem.

Ali ste vedeli? Elektromagnetna energija, ki jo srce proizvaja se prenaša z dotikom.

Ali ste vedeli, da je znanstveno dokazano, da vse tisto kar mislimo in občutimo v srcu, dejansko vpliva na nas in na ljudi okoli nas? Inštitut HeartMath, ustanovljen leta 1991 je izobraževalni in raziskovalni neprofitni inštitut, namenjen za pomoč ljudem. Njihove raziskave so osredotočene na srce, še posebej na način komunikacije z možgani in telesom. Omenjena raziskava razlaga kakšen vpliv imajo čustva na našo sposobnost razmišljanja in delovanja.

Izjemno je bilo odkritje, da srce proizvaja oxytocin, tako imenovani »ljubezenski« hormon in sicer v koncentracijah, ki so tako visoke, kot tiste v možganih. Poleg tega je bilo ugotovljeno, da je srce najmočnejši generator elektromagnetne energije v človekovem telesu. Raziskava nudi zanimive dokaze, da se elektromagnetna energija, ki jo proizvaja srce, izmenjuje oz. prenaša, ko se ljudje dotikajo ali pa so v neposredni bližini.

Zakaj se nam zdi zgoraj napisano pomembno? Zaradi tega, ker to pomeni, da ko naše maserke položijo roke na stranko, imajo dejansko mnogo večji učinek na njeno/njegovo zdravje, kot smo to do sedaj menili.