Masaža z vročim in hladnim kamenjem ali Hot stone massage

Čas trajanja

  • 30 min
  • 50 min
  • 80 min
  • PRILAGODLJIVOST MASAŽE 80% 80%

Masaža z vročim in hladnim kamenjem ali Hot stone massage

Potopite se v morje sprostitve. Pozabite na vse okoli sebe, vse svoje skrbi in težave. Čarobni urok lahko dobite če poizkusite masažo s kamni. Topli, pomirjajoči, gladki, bogati z minerali v kombinaciji s posebnimi olji boste ustvarili pozitiven pretok energije, ravnotežja in harmonije, ki sprošča mišice.

Masaža z vročimi in hladnimi kamni je postala dokaj priljubljena oblika masaže v zadnjih letih pri nas. Pri masaži s vročimi in hladnimi kamni maser uporablja kamne kot podaljšek svoje roke, ali pa ti le mirno ležijo na vašem telesu, ko maser masira druge dele telesa. Toplina zagotavlja globoko sprostitev in ogreva otrdele/zakrnjene mišice.

To vrsto masaže so uporabljali še Indijanci za zdravljenje bolečih mišic.

Kakovostno zdravljenje je odvisno od tega, kako izkušen in usposobljen je terapevt oz. maser.

Naravno oblikovani bazaltni vulkanski kamni so črne barve in absorbirajo ter zadržujejo toploto. Predno pričnete z masažo, jih je maserka že segrela v vodi na temparaturi od 120 do 150 stopinj. Običajno se terapije začne tako, da ležite na trebuhu z obrazom obrnjenim proti blazini in maserka začne z vašim hrbtom. Najprej maserka ogreje telo z navadno masažo, nato šele z masažo s kamni v rokah. Medtem ko se kamni s časom ohlajajo jih maserka redno menjava z vročimi. Maserka uporablja kamne razlličnih oblik in velikosti, veliki kamni so za velike mišice, manjši kamni za manjše mišice.

Masaža z vročimi in hladnimi kamni ni primerna za srčne bolnike, diabetike, bolnike z visokim krvnim pritiskom ali če uporabljate kakršne koli pripomočke za redčenje krvi. Prav tako masaža z vročimi in hladnimi kamni ni primerna za nosečnice ter osebe s sončnimi opeklinami.

Če so vaši dnevi polni stresa, ki povzroča številne težave in bolezni, potem si vzemite čas in poizkusite eno od naših masaž v ponudbi v masažnem salonu v Ljubljani Chaothai.

Masaza za nosecnice TOP!!

Objavil/a Mojca Jereb dne 28. avgust 2017

Podari darilni bon

Čudovito darilo za katero vam bo iz srca hvaležna.

Naroči se na masažo

Pokliči 040 83 73 63
ali izpolni spletni obrazec