Tajska masaža s toplimi zelišči

34.0069.00

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Tajska masaža s toplimi zelišči je podobna tajski masaži z aromatičnimi olji, le da se tu koristijo bombažne bombice, napolnjene z mešanico zelišč, ter 10-15 min minut pred uporabo segrete na pari.

Tajska masaža ter toplota zeliščnih bombic poveča krvni in limfni pretok in s tem se začnejo odstranjevati različni toksini oz. strupi iz telesa.

Mešanica zelišč vsebuje kurkumo, limonino travo, limetino skorjo, sol, kafro ter še nekatera druga zelišča. Zelišča delujejo protivnetno na prizadete mišice.

Klinični dokazi kažejo, da pri izvajanju tajske masaže s toplimi zelišči »luk pra kob« ta še bolj pomaga pri lajšanju bolečin miofascinalnega sindroma oz. mišičnih vozlov ter osteoartritis kolena.

Tajska masaža se usmerja v globlje plasti mišic, organov in vezivnega tkiva. Masaža še posebej ugaja osebam s kroničnimi težavami kot so napetost in bolečine v vratu, bolečine v hrbtu, bolečine v rami in bolečine v križu.

Prednosti zeliščne kopeli so:

  • spodbuja krvni obtok in respiratorni sistem,
  • lajša napetosti v mišicah,
  • lajša bolečine in stres,
  • ter nahrani in prečisti kožo.
  • >> Čudovito diši!

Nekateri gibi tajske masaže so podobni klasični masaži, vendar je gibanje maserke počasnejše in pritisk je nekoliko močnejši ter globlji, osredotoči se na področje napetosti in bolečine. Krvni in limfni obtok se poveča in s tem se odstranijo tudi različni toksini oz. strupi iz telesa.

Počisti

Podari darilni bon

Čudovito darilo za katero vam bodo iz srca hvaležni.

Izberi bon
30 min34.00€
50 min55.00€
80 min69.00€