Darila Za Posebne Priložnosti

Full body Antistresno razvajanje z masažo in pilingom ob dnevu žena

Marsikatera ženska se ne bi strinjala z izjavo, da smo ženske in moški pod enakim stresom. Zakaj? Ženske imamo veliko več nalog v svojem prenatrpanem urniku in po tem sklepajoč smo deležne veliko večjega stresa. Verjetno se marsikateri moški trenutno drži za glavo.

Drage dame, približuje se 8. marec, svetovni dan žena in ko potrka na vrata, bodite pripravljene, privoščite si oddih! Kaj je lahko boljšega od antistresne masaže in body pilinga?!

Tudi najmočnejši in najbolj pridni si privoščijo oddih. Zakaj si ne bi še vi? Odpočijte svoje CELO telo!

Full body 80 minutno Antistresno razvajanje z masažo in pilingom, ki vključuje 50 minutno antistresno masažo celega telesa in 30 minutni body piling.

Pri antistresni masaži je maserka najbolj osredotočena na tako imenovane vroče točke – zgornji del hrbta, vrat ter ramenski obroč, kar pa seveda ne pomeni, da se ne bo dotaknila nog, stopal in spodnjega dela hrbta. Masaža je namenjena sprostitvi napetih mišic v področjih kjer se te težave najpogosteje pojavljajo, bodisi zaradi življenjskega stila ali dela v službi.

Po opravljeni sproščujoči masaži celotnega telesa, vas bo maserka pocrkljala še s kokosovim pilingom, ki pomaga tako, da pospeši proces obnavljanja kože. Vaša koža bo bolj gladka in napolnjena z vitamini.

Ni boljšega sprostitvenega programa ob dnevu žena. Vprašanje je samo, ali si boste vzele čas zase? Vam ga bo vaš dragi privoščil?