Rešitev: Terapevtska tajska masaža

Bolečine v vratu in bolečine v ramenih so zelo pogoste pri večini ljudi. Določeni dejavniki povzročajo, da so mišice napete, vnete in občutljive, kar je glavni razlog za bolečine . Trzanje mišic je lahko zelo boleče.

Zakaj ljudje prenašajo takšne bolečine, če vedo, da jih lahko blažimo ali celo naredimo, da te izginejo? Masaža je varen in učinkovit način zdravljenja teh bolečin, je odlična terapija za našo telesno in duševno napetost.

Tajska masaža je zelo učinkovita in sproščujoča. Tajska masaža lahko zmanjša bolečino in poveča obseg gibanja v vratu in ramenih z mehčanjem mišic oz. mišičnih vozlov, ki so pogost vzrok za mišične krče. Sprostitev krčev v mišicah lahko razbremeni pritisk na živce v vratnem in ramenskem delu.

Bolečine v vratu lahko ohromijo vse naše običajne življenjske aktivnosti, poleg tega, so pogost vzrok za glavobole. Nihče si ne želi hudih glavobolov in bolečin v vratu. Zato zaživite življenje brez kroničnih glavobolov in bolečin v vratu s pomočjo terapevtske tajske masaže.

Mnenje stranke: »Glavoboli in bolečine v vratu so postali del mojega vsakdanjika. Sem mislil, da bom moral z njimi živeti preostanek svojega življenja. Šele ko sem našel tajske maserke, ki izvajajo terapevtsko tajsko masažo sem spoznal, da lahko živim svoje življenje brez bolečin in uživam v njem brez skrbi o svojih ogromnih dolgotrajnih glavobolih in bolečinah v vratu.« Miha D.

S tajsko masažo si lahko povrnete življenje, na ta način, da se poslovite od glavobolov in bolečin v vratu.

  • Mini paket 30 minutnih masaž za lajšanje bolečin v vratu: 6 masaz (5+1 gratis) s 15% popustom = 110,50 Eur 130,00Eur
  • Maxi paket 30 minutnih masaž za lajšanje bolečin v vratu: 12 masaz (10+2 gratis) s 25% popustom = 195,00 Eur 260,00Eur

Glede termina ter kako pogosto prihajte na masazo – vam bo svetovala izbrana maserka, ko opravite prvo terapijo oz. masazo.