Bolečine v rami so lahko posledica poškodbe ali bolezni ramenskega sklepa. Poškodba lahko vpliva na živce, kosti, hrustanec, vezi in kite okoli ramenskega sklepa.

Ramenski sklep je najbolj mobilen sklep in je zato tudi najbolj nestabilen. Je mesto številnih možnih skupnih težav. Nanj lahko vpliva napačno spanje, sedenje, nošenje težkih bremen, … Najpogostejši trije vzroki bolečin v rami so slaba drža, šibke mišice ter redka vendar naporna rekreacija kot npr. tenis, squash, rokomet, badbinton, košarka, ipd. Ne pozabite na dobro ogrevanje, raztezanje in krepitev mišic.

Kako lajšati bolečine v rami?

Ko sem začel s tajsko masažo zaradi kroničnih bolečin v ramenu, sem se odločil, da nadaljujem s to terapijo. Tajske maserke so mi res pomagale.”

Tajska masaža zmanjšuje bolečine, mišično napetost in tesnobo. Tradicionalna tajska masaža spodbuja sprostitev in zmanjšuje stres pri bolnikih z bolečinami v rami. Ne glede na to ali dvigate nakupovalno vrečko, odvijate pokrov od kozarca, pri vseh aktivnostih čutite bolečine v ramenu.

Poiščite si dobro tajsko maserko in olajšajte bolečine v rami s tradicionalno tajsko masažo.

Zakrnjena in trda ramenan od službe? Tajska masaža je odlična sprostitev.

„Ko sem začel s tajsko masažo zaradi kroničnih bolečin v ramenu, sem se odločil, da nadaljujem s to terapijo. Tajske maserke so mi res pomagale.” Damjan U.