Anticelulitna masaža

Čas trajanja

  • 30 min
  • 50 min
  • INTENZIVNOST 70% 70%

Anticelulitna masaža

Najhujša nočna mora vsake ženske je celulit na telesu, zlasti na nogah in trebuhu. Kot lahko razberemo iz imena opisane masaže, z anticelulitno masažo vplivamo na zmanjšanje celulita.

Anticelulitna masaža blaži maščobno tkivo pod kožo in mehča kožo. Takšna masaža dramatično poveča krvni pretok, cirkulacijo. Ta masaža pomaga zmanjšati videz maščobe in pomaga pri odstranjevanju odvečne tekočine, blaži utrujene mišice in izboljša prekrvavitev.

Nekatere oblike anti celulitne masaže se lahko uporabljajo za razpad neželenega tkiva, kot so globoke brazgotine in celulit. Potrebno se je zavedati, da anticelulitna masaža aktivira limfni sistem in poveča pretok, zato je zelo pomembno, da se izvaja v smeri proti srcu.

Pri anticelulitni masaži koristimo tudi naravna rastlinska olja, v katero so dodana naravna eterična olja. Najbolj znan recept za anticelulitno masažo je mešanica medu in eteričnega olja pomaranče. Eterična olja so dobro raztopljajo v medu. Eterična olja prispevajo k odstranjevanju odvečne tekočine in izgorevanju maščob.

Za težave s celulitom je najbolj priporočena anticelulitna masaža. Anticelulitna masaža v kombinaciji s tajsko maserko je odlična ideja. Po masaži se ženske počutijo bolj privlačne in zaželene.

Doma pripravljena različna anticelulitna mazila ter samomasaža so vsekakor priporočljiva orodja za boj proti celulitu, vendar zaupajte svojo lepoto tudi profesionalcem. Sanje in želje vsake ženske so, da je lepa in zdrava. Poizkusite s programom tajske anticelulitne masaže, čez čas boste opazili prave rezultate.

Masaza za nosecnice TOP!!

Objavil/a Mojca Jereb dne 28. avgust 2017

Podari darilni bon

Čudovito darilo za katero vam bo iz srca hvaležna.

Naroči se na masažo

Pokliči 040 83 73 63
ali izpolni spletni obrazec